5.30.2013

Παιδικά Πάρτυ 3 - Περιτυλίγματα

Για μένα, το περιτύλιγμα ενός δώρου αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του δώρου.
Συνήθως βγάζω την σακούλα, η το περιτύλιγμα του μαγαζιού και φτιάχνω μόνη μου κάποιο με την βοήθεια του μικρού μου Φίλιππου.
Πολύ απλά, χρησιμοποιώντας ό,τι υλικά έχουμε σπίτι. Χαρτιά, σπάγκους, κορδέλες, φιογκάκια, αυτοκόλλητα!
WOW Πολύ σημαντικό όταν τυλίγουμε ένα δώρο για παιδιά είναι να προσθέσουμε στο περιτύλιγμα ένα μικρό κατιτί σαν extra δωράκι! Αυτό μπορεί να είναι από ένα αυτοκινητάκι όπως στην παρακάτω φωτογραφία ως κάτι πολύ απλό και φτιαγμένο στο χέρι, πχ ένα χάρτινο καραβάκι!

Καταπληκτική ιδέα αυτό το απλό κουτί με τον δρόμο και το αυτοκινητάκι? Χαίρομαι που έχουμε πάρτι το Σάββατο και θα την αντιγράψω!

Πολύ μου αρέσει και αυτή η ιδέα. Την φαντάζομαι και με μαύρο χαρτόνι και κιμωλίες. Θα είναι πραγματικά wow.
coolmompicks.comΤην παραπάνω ιδέα την έχουμε ακολουθήσει πολλές φορές. Ο Φίλιππος έχει ζωγραφίσει ένα μεγάλο χαρτί το οποίο εγώ έχω χρησιμοποιήσει ως χαρτί περιτυλίγματος! Ένας μεγάλος φιόγκος και ένα μικρό, χειροποίητο καρτελάκι με μια ευχή, θα συμπληρώσει την χειροτεχνία σας!



greenlifegirl.wordpress.com
Πομ πομ, σημαιάκια, και χρωματιστές κορδέλες πάνω σε ένα απλό οικολογικό χαρτί
θα κάνει την διαφορά!
Παλιές εφημερίδες, σελίδες από κόμικ που είναι για πέταμα ή παλιούς χάρτες μπορούν να γίνουν πολύ εντυπωσιακά περιτυλίγματα. Προσθέστε πάνω γλειφιτζούρια ή καραμέλες που θα δώσουν ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος! 
designyourrevolution.blogspot.gr
Μεγάλα, μαύρα στριφογυριστά μουστάκια και κατα1κόκκινα, ζουμερά χείλια είναι το απόλυτο must φέτος.
Μπορείτε λοιπόν να τυλίξετε τα δώρα σας με ένα απλό λευκό χαρτί προσθέτοντας μόνο ένα μουστάκι αν είναι για αγόρι και χείλια αν είναι για κορίτσι και θα είσαστε η πιο in μαμά!

Ζωγραφίστε ή φτιάξτε με πολύχρωμες κολλητικές ταινίες που θα βρείτε σε χαρτοπωλεία τον αριθμό των χρόνων που κλείνει ο εορταζόμενος και προσθέστε μια ευχή!


Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πρωτότυπες ιδέες  ακολουθήστε με στο Pinterest πατώντας το κουμπάκι που βρίσκεται ακριβώς από κάτω!

Follow Me on Pinterest

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...