12.14.2010

Ταρανδοκάρτα!!!

Έχω ενθουσιαστεί με αυτή την Ταρανδοκάρτα γιατί μπορούμε να την στείλουμε σε έναν απλό φάκελο και όταν το αγαπημένο μας πρόσωπο την ανοίξει φτιάχνει έναν φανταστικό τάρανδο και στολίζει το σπίτι του. Ιδίως αν οι παραλήπτες είναι  παιδιά θα χαρούν πολύ!
Οργανώσου:
1. Βγες στην γωνία του δρόμου που μένεις και μάζεψε μια πεταμένη κούτα ( μην βγεις άβαφη και με τις πιτζάμες γιατί κατά 99% θα πέσεις πάνω σε καμιά παλιά αγάπη και μετά θα με βρίζεις που σε είδε στα μαύρα σου τα χάλια)
2. Βρες ένα κουμπί κατά προτίμηση κόκκινο
3. Ψαλίδι, κόλλα
Μπορείς και εσύ:
1. Ζωγράφισε πάνω στην κούτα τα σχήματα  που βλέπεις στην εικόνα (αλλιώς επικοινώνησε μαζί μου να σου στείλω με email το σχέδιο για να το ξεπατικώσεις) και ύστερα κόψτα με το ψαλίδι σου
2. Κόλλα τα δύο κουμπάκια για μάτια
3. Γράψε την ευχή σου μ' ένα μαρκαδοράκι σε όποιο σημείο του τάρανδου θέλεις
4. Δοκίμασε ότι στερεώνεται καλά όπως βλέπεις στην πάνω φωτογραφία, ύστερα χώρισε τα κομμάτια και βάλτα σ΄έναν απλό φάκελο (τύλιξε το όπως σου έχω δείξει σε προηγούμενη ανάρτηση και είσαι έτοιμη/ος)
6. Στείλε την Ταρανδοκάρτα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να είσαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεί με την ιδέα σου!!!



Follow Me on Pinterest

12.07.2010

Kρεμάστε τα όλα!

Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τα Χριστουγεννιάτικα για να σας δείξω τι σκαρφίστηκε μια από τις πιο δημιουργικές μαμάδες που γνωρίζω, η φίλη μου η Ηρώ! 
Μάζεψε όλες τις κρεμάστρες που κυκλοφορούσαν μέσα στο σπίτι (παλιές κρεμάστρες πόρτας, κρεμάστρες ζωάκια, αεροπλανάκια, τρενάκια κ.α που κάποτε ήταν μπομπονιέρες) και τις έβαλε όλες μαζί πάνω σε ένα κόντρα πλακέ ξύλο το οποία προηγουμένως το είχε βάψει ένα όμορφο χρώμα. Δημιούργησε έτσι ένα σημείο μέσα στο δωμάτιο που είναι μαζεμένα πολλά πράγματα του παιδιού χωρίς να υπάρχει χάος και αταξία.  
Και ιδού το αποτέλεσμα
Μπορείς κι εσύ:
1. Αγόρασε ένα κόντρα πλακέ σε ότι σχήμα και μέγεθος σε βολεύει (οικονομική κοπή ξύλου θα βρεις στο leroy merlin που είναι δίπλα στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο)
2. Βάψτο με λαδομπογιά (κατά προτίμιση οικολογική για να μην μυρίζει) ένα όμορφο χρώμα που να ταιριάζει με το  δωμάτιο του παιδιού
3. Κάρφωσε απάνω όλες τις κρεμάστρες που έχεις
4. Παρακάλεσε τον άντρα σου να στο κρεμάσει με ούπα στον τοίχο (αφού πρώτα τον έχεις αφήσει να πάει για 5χ5, δεν έχεις γκρινιάξει που πήγε για ποτάκι μετά την δουλειά ενώ εσύ έφαγες 2 ώρες να κοιμίσεις το παιδί ΣΑΣ, δεν έχεις κάνει μούτρα που η μαμά του ήρθε απρόσκλητη στο σπίτι Σάββατο μεσημέρι και σχολίασε και τον τρόπο που καθαρίζεις της πατάτες, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...που ξέρεις είναι και γιορτές μπορεί να γίνει κανένα θαύμα...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...