11.30.2010

Περιτυλί...ξτε μόνοι σας!

Αφού ιδρώσατε για να βρείτε το σωστό αυτοκινητάκι, την ιδανική κούκλα ή το πιο προχωρημένο βιβλίο τώρα ήρθε η ώρα να περιμένετε για να σας τυλίξουν το δωράκι σας. Η ουρά είναι ατελείωτη και η Ισμήνη (αρχαίο όνομα και εσύ έτσι?) θέλει τσισάκια της!! Σφίγγει τα χεράκια της, χλομιάζει αλλά εσείς εκεί. Επιμένετε, γιατί ατύλιχτο δώρο που θα πάει. Μόνο όταν η μικρή σας κοιτάζει γύρω γύρω το μαγαζί να βρει καμιά γωνία να τα κάνει αποφασίζετε να την πάρετε από το χεράκια και να γίνετε λαγοί. Μην στεναχωριέστε εξάλλου φέτος είναι στην μόδα οι συσκευασίες με απλά χαρτιά (χωρίς τον άγιο Βασίλη και όλο του το σόι) τις οποίες μπορούμε να στολίσουμε απλά και γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε εδώ!
Οργανώσου:
Παλιά περιοδικά, απλό μονόχρωμο χαρτί περιτυλίγματος, κορδέλες, σπάγκο, ψαλίδι, κόλλα, διαβήτη (αν δεν έχετε βρείτε οτιδήποτε είναι στρογγυλό και μπορείτε ακουμπώντας το στο χαρτι να ζωγραφίσετε ένα κύκλο)
Μπορείς και εσύ:
1. Τύλιξε τα δώρα σου με τα χαρτιά. Στα σκούρα χαρτιά βάλε ανοιχτές κορδέλες ή σπάγκο και στα ανοιχτόχρωμα σκούρες κορδέλες ( φέτος είναι πολύ στην μόδα τα φυσικά υλικά όπως το χαρτί σε γήινη απόχρωση και ο σπάγκος)

2. Ζωγράφισε σε μια σελίδα περιοδικού κυκλάκια (και αστεράκια) σε διάφορα μεγέθη και ύστερα πιάσε 10 σελίδες μαζί και κόψε γύρω γύρω έτσι ώστε να κοπούν κυκλάκια και από τις 10 σελίδες. Μπορείς επίσης χρησιμοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες φόρμες από τα κουλουράκια να ξεπατικώσεις και άλλα σχήματα όπως πχ ταράνδους, ελαφάκια κτλ
3. Είσαι σχεδόν έτοιμος. Τώρα κολλάς τα κυκλάκια σου σε διάφορα σχήματα και
καθώς το καθένα έχει διαφορετικά χρώματα έτσι όπως έχει κοπεί από το περιοδικό δίνει μια πολύ χαρούμενη και γιορτινή αίσθηση.

Οι πιο ορεξάτοι μπορούν να φτιάξουν και μπαλίτσες από σπάγκο. Δημιουργήστε ένα κυκλάκι με κόλλα απάνω στο δωράκι. Κολλήστε πάνω τον σπάγκο σε σχήμα σαλιγκαριού.
Τα παιδιά θα διασκεδάσουν πολύ με την διαδικασία, θα απασχοληθούν δημιουργικά, θα θαυμάσουν το ταλέντο σας και τα δώρα σας θα είναι πρωτότυπα και μέσα στην μόδα! 

....και μην ξεχνάτε είναι πολλά παιδάκια τα οποία φέτος δεν θα πάρουν δωράκια από κανέναν, συλλέξτε ότι δεν χρειάζεστε και βοηθήστε τα μπουν και αυτά σε ένα πιο γιορτινό κλίμα, να νοιώσουν ότι κάποιος τα σκέφτηκε και ας μην είναι ο μπαμπάς ή η μαμά...
Follow Me on Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...