7.30.2011

Τιράντες για πέταμα!

Αυτές τις παλιές τιράντες τι θα τις κάνουμε; Όχι δεν θα τις πετάξουμε αλλά θα φτιάξουμε από αυτές κάτι πολύ πρακτικό που θα μας βοηθήσει να μην χάνουμε τα πράγματα του παιδιού ( χάνουμε που χάνουμε το μυαλό μας με τόσο που κουβαλάμε ακόμα και στην πιο σύντομη βόλτα)
Αν ωστόσο σας αρέσει αυτή η ιδέα και δεν έχετε παλιές τιράντες μπορείτε να αγοράσετε λάστιχα με διάφορα σχέδια και κλιπάκια σαν αυτά που έχουν οι τιράντες.




Οργανώσου:
1. παλιές τιράντες ή λάστιχα (μισό μέτρο) και κλιπάκια
2. ψαλίδι
3.κλωστή
4. σκριτς σκρατς




Μπορείς και εσύ:
1. κόβεις το λάστιχο από τις τιράντες περίπου πενήντα εκατοστά πάνω από το κλιπ ή αν έχεις μόνο το λάστιχο το περνάς από το κλιπ και το ράβεις.
2. στην άλλη άκρη του λάστιχου βάζεις τα σκριτς σκρατς όπως δείχνω  ώστε να κολλάνε μεταξύ τους
3. Αυτό ήταν! Έχετε έτοιμο ένα λάστιχο που κρατάει τις πιπίλες ή ό, τι άλλο χρειάζεστε να έχετε μαζί σας και φοβάστε να μην το χάσετε. Μπορείτε να τα κρεμάσετε στο καρότσι ή ακόμα και πάνω στην μπλούζα του μωρού
Εμένα με έχει βολέψει πολύ και να κρεμάω τα παπουτσάκια στο καρότσι. 
...και επειδή διάλεξα το λάστιχο με τα δελφινάκια δεν μπορώ να να μην δείξω τις φωτογραφίες που τραβήξαμε κατά την επιστροφή μας από την Κύθνο.  




Ο ήλιος είχε αρχίσει να δύει και το φουσκωτό έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα όταν ξαφνικά πέσαμε πάνω σ'ένα κοπάδι από  δελφίνια. Κόψαμε ταχύτητα και εκείνα πλησίασαν το φουσκωτό και άρχισαν να κάνουν απίστευτα κόλπα θέλοντας να παίξουν μαζί μας. Ήταν μαγευτικό θέαμα και συγκινητικό συναίσθημα να βλέπεις αυτά τα πανέξυπνα θηλαστικά να προσπαθούν να παίξουν μαζί σου.  




Ευτυχώς που υπάρχει το καλοκαιράκι για να μην ξεχνάμε πως 








(όσες προσπάθειες και να κάνουμε για να το ξεχάσουμε) 
δεν είμαστε τίποτα άλλο από ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης ...καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...