4.09.2012

Πασχαλινά Αυγά

Αυτά είναι τα πασχαλινά αυγά μας για φέτος τα οποία τα βάψαμε λίγο νωρίς γιατί θέλουμε να τα κάνουμε δώρο στους νονούς του Φίλιππου και στις γιαγιάδες.  Δεν είναι πολύ χαρούμενα???
Τα φτιάξαμε πολύ γρήγορα με δύο μόνο χρώματα, μερικά χρώματα φαγητού και κάτι καταπληκτικά αυτοκόλλητα που βρήκαμε στο αγαπημένο μας μαγαζί για arts & crafts. 
Ακολουθήσαμε τις οδηγίες για το βάψιμο των αυγών απλά τα αφήσαμε μέσα στο χρώμα μερικά δευτερόλεπτα για να μην γίνουν πολύ έντονα και να μοιάζει το χρώμα.
Μετά με ένα πινέλο κάναμε πάνω διάφορα σχέδια, μουτζούρες βούλες γραμμές κτλ. Δεν τα γυαλίσαμε για να φαίνονται πιο φυσικά.

Κι ύστερα κολλήσαμε αυτοκόλλητα με λιβελούλες, ανοιξιάτικες νεράιδες, λουλουδάκια...
Θα τα βάλουμε όλα μέσα σε αυτό το καταπληκτικό βαλιτσάκι με τις λιβελούλες το οποίο το έχουμε γεμίσει με λωρίδες χαρτιού. Θα προσθέσουμε και κουλουράκια ή τσουρεκάκια και έτοιμο!!



1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα!!
    Μόλις βρήκα το blog σου κ είναι υπέροχο!!! Είσαι υπέροχη μανούλα :) Ελπίζω να μην έχεις σταματήσει να κάνεις post γτ τα διάβασα όλα κ αναμένω το επόμενο :D Δεν έχω παιδάκι (μάλλον είμαι μικρή) αλλά τα λατρεύω κ όποτε έχω την ευκαιρία, ασχολούμαι μαζί τους με τις ώρες!!
    Αναμένω το επόμενο σου post!

    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...