9.07.2012

Οργάνωση γραφείου

Tα σχολεία άρχισαν. Μολύβια, μαρκαδόροι, νερομπογιές γόμες, ξύστρες, λαστιχάκια, συνδετήρες κτλ κτλ κτλ. Λίγη οργάνωση παρακαλώ! Ναι, αλλά χωρίς να ξοδευτούμε και πάνω από όλα με στυλ!

Πολύ απλά, παίρνουμε όμοια βαζάκια και κολλάμε απάνω αυτοκόλλητα μαυροπίνακα ή φτιάχνουμε ένα τετραγωνάκι με μπογιά μαυροπίνακα.

Γράφουμε τι περιέχει το κάθε βαζάκι (καθαρά για ομορφιά).


Αυτά τα γαντζάκια θα τα βρείτε στο ΙΚΕΑ στα είδη κουζίνας.
Την λατρεύω αυτή την ιδέα! Απλά κολλάς τα καπάκια κάτω από ένα ραφάκι και όταν θες να πάρεις κάτι το ξεβιδώνεις!

Πολύ στυλάτο δεν συμφωνείτε?   

Μια παγοθήκη θα λύσει το πρόβλημα όλων αυτών των μικροαντικειμένων που σκορπίζονται παντού και όταν τα θέλουμε δεν τα βρίσκουμε.

Αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά κουτιά από κονσέρβες ή παιδικά γάλατα τα οποία ντύνουμε με χαρούμενα υφάσματα. Εγώ όταν ήταν ο Φίλιππος μωρό τα χρησιμοποιούσα σαν παπουτσοθήκες.
Κονσέρβες και πάλι κολλημένες σε ένα κόντρα πλακέ. WOW  ένα καταπληκτικό αν και ακριβό εργαλείο για να κόβουμε γύρω γύρω το αιχμηρό στόμιο της άδειας κονσέρβας ώστε να γίνεται λείο και να μην κινδυνεύουμε να κόψουμε τα χέρια μας θα βρείτε στην taperware.  
landofnod.com
Ένα καλάθι για φρούτα και λαχανικά μπορεί να μετατραπεί σε θήκες για μολύβια, γόμες, ξύστρες και ότι άλλο χρειάζονται τα μικρά για τις χειροτεχνίες.
Αυτό το κάνω σε πολλά συρτάρια για να μένουν τα μικροαντικείμενα στην θέση τους χρησιμοποιώντας τα τετράγωνα πλαστικά κουτάκια από μπατονέτες.
Και το γνωστό στριφογυριστό δισκάκι για το σερβίρισμα φαγητών με πάμφθηνα κουβαδάκια που θα βρείτε στο jumbo...




Follow Me on Pinterest

2 σχόλια:

  1. Και μενα η ιδεα με τα κολλημενα καπακια μου αρεσε πιο πολυ.Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιο αρθρο κ ωραιες ιδεες.Χαιρομαι που σε συναντησα,μιας κ το παιδικα δωματια ειναι η αδυναμια μου.Εχω κολλησει λιγο στις μολυβοθηκες.Ωραιες ειναι οι κουπες με μονογραμμα η με φωτογραφια των παιδιων,αλλα σπανε.Θα ψαξω μαλλον για κουβαδακια.Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...