11.25.2012

Τα 10 καλύτερα μαύρα δωμάτια

Το μαύρο είναι από τα χρώματα που δύσκολα κάποιος θα έβαζε στο παιδικό δωμάτιο. Είναι όμως στην πραγματικότητα κάτι τόσο σκοτεινό όσο το έχουμε στο μυαλό μας; Σε τι ποσότητες και με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να διακοσμήσουμε το δωμάτιο του παιδιού μας με βάση το μαύρο; 
interiorcomplex.com
Ένα δωμάτιο μωρού, το οποίο περιέχει αρκετές δόσεις μαύρου αλλά και πάλι 
δείχνει φωτεινό και με μια έννοια χαρούμενο. Σημαντικό ρόλο εδώ κυρίως στα υφάσματα και το χαλί είναι τα λευκά σχήματα που δίνουν το στίγμα του παιδικού.

remodelista.com
Σε αυτό το μικρό δωμάτιο έχει γίνει μόνο το πάτωμα μαύρο, ενώ όλο το υπόλοιπο δωμάτιο είναι λευκό και φωτεινό. Τα εμφανή δοκάρια στο χρώμα τουξύλου ζεσταίνουν των χώρο. 
 
Θα επιλέγατε ποτέ μαύρη κούνια για το μωρό σας; Πάντως αν το κάνετε θυμηθείτε να προσθέσετε μια ασπρόμαυρη κουρτίνα ή η μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία. Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται ένας πολύ κομψός συνδυασμός. 
remodelista.com
Μια ωραία λύση. Ο μισός τοίχος μαύρος και όλο το υπόλοιπο δωμάτιο λευκό. Μικρές πινελιές χρώματος δίνουν τα βιβλία στο ράφι και η ζωγραφιά.  

frenchbydesign.blogspot.gr
Θα μπορούσε ο μαύρος τοίχος να είναι βαμμένος με χρώμα μαυροπίνακα πράγμα που θα έδινε την δυνατότητα στο παιδί να προσθέτει και τις δικές του πινελιές.
frenchbydesign.blogspot.gr
Και πάλι ο μισός τοίχος μαύρος σε ένα εντελώς μίνιμαλ δωμάτιο.
nordicbliss.co.uk
Λίγα στοιχεία μαύρου χρώματος σκορπισμένα στο ολόλευκο δωμάτιο, εντάσσουν το χρώμα στον χώρο χωρίς υπερβολή. Η διάφανη πράσινη καρέκλα προσθέτει χαρακτήρα και χρώμα.

homedesigndecorate.com
Επίσης διάσκορπες πινελιές χρώματος δημιουργούν ένα αεράτο και χαρούμενο δωμάτιο.

housetohome.co.uk
Ένας τρόπος για να εντάξουμε το μαύρο στο κοριτσίστικο δωμάτιο. Πολύ απλά.
Προσθέτοντας απλά μερικές κόκκινες πινελιές. Θέλει βέβαια πολύ προσοχή γιατί ο συνδυασμός κόκκινου και μαύρου μπορεί πολύ εύκολα να γίνει από ένας κομψός συνδυασμός εντελώς κιτς.
Ένα εντελώς αγορίστικο δωμάτιο με θέμα "Πειρατές". Το μαύρο εδώ είναι το ιδανικό χρώμα. Μια λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι το μεταλλικό χρώμα στο ράφι και στο μπαούλο.
Follow Me on Pinterest

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιούσα στο παιδικό το μαύρο χρώμα αλλά τα δωμάτια είναι όλα υπέροχα!
    Την ιδέα του μαυροπίνακα την έχω κοζάρει εδώ και καιρό. Θέλω να κάνω ένα τοίχο στο σπίτι για να γράφουμε βλακείες. Το θέμα είναι ότι το σπίτι μου είναι πολύ χρωματιστό και το μαύρο δεν ταιριάζει πουθενά:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...