11.19.2012

Εύκολα παιχνίδια από Χαρτόκουτο!

Καμιά φορά ένα χαρτόκουτο που θα πήγαινε κατευθείαν στην ανακύκλωση μπορεί να γίνει το ένα καταπληκτικό παιχνίδι που μπορεί να απασχολήσει τα μικρά μας πολύ περισσότερο και από ένα αγορασμένο παιχνίδι που θεωρείται super! Όσοι από εσάς το έχουν δοκιμάσει θα ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ. 
Ακολουθούν λοιπόν κάποιες ιδέες από παιχνίδια κατασκευασμένα από ένα κοινό χαρτόκουτο και πολύ φαντασία! 
madebyjoel.com
Χαρτί, σπάγκος και κουμπιά και έτοιμο το ενυδρείο! Τα ψαράκια κολυμπάνε δεξιά αριστερά και τα παιδιά θα το λατρέψουν!
madebyjoel.com

madebyjoel.com

madebyjoel.com
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην μπορεί να υλοποιήσει τις παραπάνω κατασκευές! Και όμως αυτές οι τόσο απλές ιδέες μπορούν να απασχολήσουν το μικρό σας αρκετή ώρα ενώ ταυτόχρονα ακονίζουν και το μυαλουδάκι. Σκεφτείτε μόνο πόσο θα κόστιζε το αντίστοιχο έτοιμο παιχνίδι.

shelterness.com
Για το καταπληκτικό αυτό κρεβατάκι πρέπει να πιάνει το χέρι σας αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται απαραίτητα να είναι τόσο κομψό και καλοδουλεμένο για να ενθουσιάσει την μικρή σας.

shelterness.com
Απλά καταπληκτικό και πολύ εύκολο!

declutterorganizerepurpose.wordpress.com
Υπάρχει σπουδαιότερο πράγμα από την φαντασία; Πόσο τέλειο είναι αυτό το βενζινάδικο και η ιδέα της αντλίας;


declutterorganizerepurpose.wordpress.com
Κάποτε είχα φτιάξει και εγώ ένα αυτοκινητάκι από ένα κασόνι που είχαμε βρει στο δρόμο και είχαμε παίξει και γελάσει πολύ. Το είχαμε δέσει με σχοινί και το τραβούσαμε στο σπίτι. Ο Αλέξανδρος είχε τοποθετήσει μια κάμερα στο τιμόνι η οποία έγραφε τον Φίλιππο ενώ γελούσε και φώναζε και ήταν από τις πολύ

ωραίες στιγμές!
 

declutterorganizerepurpose.wordpress.com

Παλαιότερα είχα φτιάξει και εγώ μια ζούγκλα από χαρτόκουτο, πέτρες και φυτά για τα αγαπημένα ζωάκια του Φίλιππου. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

Follow Me on Pinterest

1 σχόλιο:

  1. "Ζωγράφισες" πάλι σήμερα Ελένη! Υπέροχες ιδέες όπως πάντα! Το κρεββατάκι κούκλας φανταστικό. Η κουζίνα ρετρό και τσαχπίνικη:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...