11.08.2012

Poms Poms

Τα έχετε δει παντού, να γεμίζουν τα ταβάνια των παιδικών δωματίων, να χρησιμοποιούνται σαν διακοσμητικές γιρλάντες στα παιδικά πάρτι, σαν στολισμός σε γιορτινά τραπέζια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό που δεν μπορείτε να φανταστείτε είναι πόσο εύκολο είναι να τα φτιάξετε!Σήμερα λοιπόν αφού θα απολαύσουμε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς θα δούμε και πως φτιάχνονται!




Για μια γρήγορη ανανέωση του παιδικού δωματίου. Πόσο εντυπωσιακό μπορεί να γίνει το παιδικό δωμάτιο, όσο απλό και αν είναι, με ένα τέτοιο διακοσμητικό στοιχείο!Και η κατασκευή...δείχνει εύκολη!


Follow Me on Pinterest

4 σχόλια:

  1. Με κανσόν δε γίνεται. Θέλει χαρτί πολύ ψιλό και να βάλεις πολλές στρώσεις. Να φανταστείς εμείς μικρές τα φτιάχναμε με χαρτομάντηλα (που είναι τετραπλά, ξέρεις...)
    Θέλει λοιπόν αυτό το χαρτί που είναι σαν τσιγαρόχαρτο, να βάλεις κάμποσα φυλλα μαζί, έτσι ώστε μετά να μπορείς να το ανοίξεις και να ανοίξεις και τις στρώσεις.
    Είναι όμως πράγματι πολύ εύκολο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο, από συνήθεια είπα και πάλι κανσόν γιατί τον τελευταίο καιρό τα αγοράζω με το κιλό. Κάτι λεπτό είχα και εγώ στο μυαλό μου αλλά πιο μαλακό από τσιγαρόχαρτο. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα, δε ξέρω αν θα κάτσω να τα φτιάξω, πάντως είναι πολύ όμορφα και ζουζουνιάρικα.

    επίσης, άσχετο που ήθελα να σου πω, είναι λίγο μπελαλίδικο που λένε, να σου αφήσουμε σχόλιο. γράφω ξανά κ ξανά τα γράμματα κ αριθμούς που βλέπω και στην τρίτη, τέταρτη προσπάθεια το δέχεται. ίσως γι'αυτό δεν σου γράφουν σχόλια, γιατί οι αναρτήσεις σου είναι υπέροχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνώ! και εγώ έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να σου γράψω και παιδεύομαι! αλλά σήμερα όλα καλά !!! ολη μέρα ΄κάθομαι και χαζεύω τα κείμενά !
    Είσαι μια ευχάριστη νότα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...