11.26.2012

To νεραϊδοδωμάτιο της Κωνσταντίνας

Αυτό το είναι το παραμυθένιο δωμάτιο της μικρής Κωνσταντίνας. Πανέμορφες νεραϊδούλες πετούν πάνω από την κούνια της ενώ μικρά κίτρινα αστεράκια φωτίζουν τα όνειρα της. 
Η Κωνσταντίνα μας επέτρεψε να "κλέψουμε" ιδέες...
σκηνή Καλαθάς Hand Made Furniture, κούνια Baby Island (τηλ. 2106545133)
αυτoκόλλητα τοίχου wallies fairyshop.gr, φωτιστικά & φωτάκια εδώ
Οι τοίχοι του δωματίου είναι βαμμένοι σε ένα απαλό μπεζ ενώ το ροζ χρώμα υπάρχει απλά ως πινελιές στα αυτοκόλλητα τοίχου στα σκεπάσματα και στις λεπτομέρειες του δωματίου. Μια έξυπνη ιδέα για να αποφύγουμε το πολύ ροζ χρώμα.
Η καταπληκτική αυτή σκηνή είναι κατασκευασμένη από τον παππού της Κωνσταντίνας ο οποίος είναι επιπλοποιός. Τον τελευταίο η σκηνή φιλοξενεί το στρώμα και τα σκεπάσματα της Κωνσταντίνας γιατί απλά αποφάσισε ότι θέλει να κοιμάται εκεί.
Τα φωτάκια που η μαμά Κική έχει προσθέσει πάνω στην σκηνή ταιριάζουν απόλυτα με το ύφασμα της σκηνής.  
αλλαξιέρα  ikea.com
Στον απέναντι τοίχο είναι τοποθετημένη η πρώην αλλαξιέρα της Κωνσταντίνας η οποία χρησιμοποιείται πια ως βιβλιοθήκη και γραφείο. Ακριβώς δίπλα ένας καναπές είναι η ζεστή γωνιά για διάβασμα. Η κίτρινη κουρτίνα συνδυάζεται άψογα με το μπέζ, το ροζ και τα επίσης κίτρινα αστεράκια που βρίσκονται πάνω από την κούνια.
Το σκαμπό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παλιό ξύλινο σκαμπό το οποίο η μαμά Κική έχει μεταμορφώσει με την μέθοδο του ντεκουπάζ. Δεν είναι καταπληκτικό;


Follow Me on Pinterest

2 σχόλια:

  1. Τι όμορφο και ρομαντικό δωμάτιο για μια μικρή πριγκήπισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει που δεν κυριαρχει το αναμενομενο ροζ.Τα αυτοκολλητα ειναι μια γλυκα,ωραιο χρωμα στους τοιχους.Κατι τετοιο θα ηθελα να βαλω στο σπιτι,οχι ανοιχτο μπεζ αλλα ουτε κ πολυ σκοτεινο.Μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποιο?Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...