12.03.2012

To δωμάτιο της μικρής Σήλιας

Το δωμάτιο της μικρής Σήλιας είναι ένα ευρύχωρο, πολύ φωτεινό και χαρούμενο δωμάτιο! Είναι βαμμένο σε πολύ απαλό ροζ ενώ το έντονο χρώμα δεν λείπει καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σε διάφορα χρώματα! 
Η μικρή Σήλια μας επιτρέπει να "κλέψουμε" ιδέες...
Ξύλινα ραφάκια είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία στους τοίχους, καθώς και μικρά κρεμαστά διακοσμητικά, γεμίζοντάς τους με ευχάριστο και ξεκούραστο στο μάτι τρόπο.
Το καταπληκτικό αυτό πάπλωμα είναι μια δημιουργία της γιαγιάς της Σήλιας η οποία έχει φτιάξει πάρα πολλά παπλώματα για την εγγονούλα της και όχι μόνο!

Την κούκλα αυτή την ξέρετε; Είναι λευκή και μπορεί το παιδί ή εσείς αν έχετε έμπνευση, να την ζωγραφίσετε ξανά και ξανά αφού πλένετε και επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση! Την έχει φέρει ο μπαμπάς της Σήλιας από το εξωτερικό οστώσο η Αθηνά μου είπε ότι παρόμοιες θα βρείτε και στο elc.

Η Αθηνά, η οποία όπως θα έλεγε η γιαγιά μου είναι πραγματικά χρυσοχέρα και συνεχώς φτιάχνει πανέμορφα πραγματάκια. Η πόρτα του δωματίου έχει διακοσμηθεί με το όνομα της κορούλας της με υφασμάτινα γράμματα.
Η κρεμαστή σύνθεση  με τα μανταλάκια φιλοξενεί οικογενειακές φωτογραφίες.

 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια IKEA
Και καθώς η μαμά Αθηνά έχει αρχίσει τις διαδικασίες για τον Χριστουγεννιάτικο
στολισμό μου έδειξε αυτό το πανέμορφο ελατάκι που έχει φτιάξει μόνη της!!!
Σε αυτό το σπίτι είναι όλοι πραγματικά ταλαντούχοι. Ακόμα και η μικρή Σήλια η οποία ζωγραφίζει καταπληκτικά.

βιβλιοθήκη & κουτιά IKEA
Τα παιχνίδια και τα βιβλία της Σήλιας παρόλο που είναι πολλά είναι τέλεια τακτοποιημένα σε πράσινα και ροζ πλαστικά κουτιά τα οποία δίνουν χρώμα στοδωμάτιο.
 
Αυτό μου αρέσει πολύ! Με ζωγραφιές τις οποίες η Αθηνά έχει κολλήσει στα κουτιά η μικρή Σήλια που δεν ξέρει ακόμα να διαβάζει μπορεί να ξεχωρίσει το περιεχόμενο. Είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της τάξης στο δωμάτιο να υπάρχουν ταμπελάκια στα διάφορα κουτιά αποθήκευσης. Για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους πατήστε εδώ και εδώ

Η Σήλια έχει ζωγραφίσει το αλογάκι και η μαμά Αθηνά θα το πλύνει και θα είναι έτοιμο και πάλι για νέα καλλιτεχνική "επίθεση"!
Μπορεί αυτό το κρεμαστό στεφάνι να μην είναι μέσα στο δωμάτιο αλλά δεν μπορούσα να μην το δείξω αφού είναι μια φανταστική δημιουργία της μαμάς Αθηνάς από τα παιχνιδάκια που είχε η Σήλια στις μπομπονιέρες της! Είναι πραγματικά πανέμορφο.
Η επίσκεψη μου στο στο σπίτι της Αθηνάς ήταν πραγματικά μια περιπέτεια ανακάλυψης μικρών χειροποίητων θησαυρών καθώς το ταλέντο τους ξεχειλίζει!
Θα έχουμε και δεύτερο γύρο πιο χριστουγεννιάτικο!

Follow Me on Pinterest

4 σχόλια:

  1. Πανέμορφο δωμάτιο!!! Πάρα πάρα πολύ όμορφο! Η μαμά Αθηνά έχει πολύ καλό γούστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ομορφο τ δωματιο της σηλιας. πολυ χαρουμενο και αποπνεει μια ηρεμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δωματιο απλα δεν υπαρχει!!! Ειναι απλο και συγχρονως τοσο πλουσιο! Αυτη τη συνθεση εχω παρει και εγω με τα κουτακια. Το στεφανι ειναι τε λει ο! Μπραβο στην μανουλα Αθηνα και σε σενα που μας το εδειξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...