1.26.2013

Πρόταση για βρεφικό δωμάτιο

Η παρακάτω  σύνθεση είναι μια πρόταση για την φίλη μου την Βασιλική η οποία είναι νέα μανούλα με πολύ περιορισμένο χρόνο (για ψάξιμο) και θέλει ένα χεράκι βοήθειας για το παιδικό της δωμάτιο.Έχω επιλέξει τις αγαπημένες μου αποχρώσεις (που εντελώς τυχαία είναι και δικές της) και έπιπλα που έχω ξεχωρίσει και λατρεύω!

Ξεκινώ με τους τοίχους. Τα χρώματα για τους τοίχους είναι της BenjaminMoore (γκρι σκούρο steel wood, γκρι ανοιχτό harbor grey)

Η καταπληκτική αυτή κούνια είναι της εταιρίας childwood και θα την βρείτε στο κατάστημα Baby Island (τηλ. 210 65 45133 ) σε super τιμή! Kαι φυσικά έχει και την αλλαξιέρα της!

Τα αστεράκια για τον τοίχο καθώς και τα καταπληκτικά κρεμαστά κουτάκια αλλά και τα μαξιλαράκια μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Τα μαξιλαράκια όπως θα διαπιστώσετε είναι ακριβά αλλά είναι πολύ όμορφα και όλο και κάποια γιαγιά θα έχετε να πλέξει δυο τρία!
To art print θα το βρείτε εδώ. Όπως θα δείτε άλλαξα την κορνίζα για να ταιριάζει.

Follow Me on Pinterest




12 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τί ακριβώς έγινε, αλλά σου είχα γράψει ότι μου άρεσε πάρα πολύ η επιλογή των χρωμάτων και ότι διάλεξες χρώμα για την κούνια διαφορετικό από λευκό που είναι τόσο συνηθισμένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κούνια αυτή είναι καταπληκτική. Την βλέπω κάθε μέρα στην βιτρίνα του μαγαζιού που είναι δίπλα στο σπίτι μου και σκέφτομαι πως αν είχα ξανά την ευκαιρία να πάρω κούνια σίγουρα θα την είχα αγοράσει!

      Διαγραφή
  3. θέλω να μου πεις που βρήκες την κορνίζα με το ελεφαντάκι.. είναι πολύ καλό και θα το ήθελα για το δικό μου πιτσιρίκι!
    Γιάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρήκα εδώ
      http://www.etsy.com/listing/102958045/elephant-archival-art-print-12x16?ref=sr_gallery_33&ga_search_query=Elephant+bunny+Archival+Art+Print&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_search_type=all&ga_facet=Elephant+bunny+Archival+Art+Print

      Διαγραφή
    2. Γεια σου!
      Έχει πάρα πολλά σχέδια με το ελεφαντάκι και το ποντικάκι και είναι τέλεια!!!!!

      Διαγραφή
  4. Θα ήθελα να μας πεις έναν κωδικό της benjamin moore που να ταιριάζει με το τυρκουάζ(βεραμάν;) μπαλόνι του κάδρου!
    Τέλεια πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το scotch plains green 587 αλλά να ξέρεις ότι στο πραγματικό art print το μπαλόνι είναι γαλάζιο και εγώ το πείραξα και το έκανα βεραμάν για να ταιριάζει.
      Το ίδιο εξάλλου θα έκανα και αν διακοσμούσα το δωμάτιο.
      Αν μου άρεσε το βεραμάν για τον τοίχο αλλά και το art print θα διόρθωνα το χρώμα του μπαλονιού με ένα πινελάκι και λίγο από το χρώμα του τοίχου!

      Διαγραφή
    2. Το προτιμώ με την αλλαγή που του έκανες.
      Μου αρέσει αυτή η απόχρωση για δωμάτιο τόσο αγοριού όσο και κοριτσιού!
      Thanks for the tip!

      Διαγραφή
  5. Ονειρεμένο δωμάτιο. Απλά ονειρεμένο. Η κορνίζα είναι φανταστική, τα χρώματα τόσο ηρεμα. Τα μαξιλαράκια ξεχωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα το είδα είχα πρόβλημα. με τον υπολογιστη μου ,είναι τέλειο πολύ ομορφο σ ευχαριστώ θα το φτιαξω και θα στο στείλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...