4.01.2013

Ταπετσαρίες για το παιδικό δωμάτιο

Θυμάμαι ακόμα την ταπετσαρία στο πρώτο μου δωμάτιο. Ήταν σε καφετί χρώματα και είχε προβατάκια, σπιτάκια, δεντράκια, χωράφια και λοφάκια. Παρατηρούσα τα έντονα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, μετρούσα τα προβατάκια, φανταζόμουν ιστορίες οι οποίες μπορεί να συνέβαιναν μέσα σε αυτό το σκηνικό.  Μου άρεσε η ταπετσαρία και μερικές φορές ακόμα και τώρα την νοσταλγώ...

Για αρκετές δεκαετίες οι ταπετσαρίες είχαν εξαφανιστεί. Τις είχαμε βαρεθεί, τις θεωρούσαμε παλιομοδίτικες , φορτωμένες και κακόγουστες. Όμως οι καιροί άλλαξαν και οι ταπετσαρίες επανήλθαν στη μόδα με νέα ανανεωμένα μοτίβα για να διακοσμήσουν και πάλι τα παιδικά δωμάτια!











fermlivingshop.com


Αν θέλετε να δείτε περισσότερες ιδέες για παιδικά δωμάτια ακολουθήστε με στο Pinterest πατώντας το κουμπάκι που βρίσκεται ακριβώς από κάτω!

Follow Me on Pinterest

6 σχόλια:

  1. Λατρευω ταπετσαριες, μεταμορφώνουν, ομορφαινουν, δίνουν στυλ, ζωντανεύουν και γενικά κλέβουν την παράσταση σε ενα δωμάτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσουν πολυ οι ταπετσαριες.Σ εναν τοιχο βεβαια.Οι παιδικες δε,ειναι υπεροχες.Θα εβαζα καθε φορα κ διαφορετικη αν μπορουσα.Ειναι ενας ευκολος τροπος να αλλαξεις με την μια την διακοσμηση κ το υφος στο παιδικο δωματιο.
    Εμεις μιας κ εχουμε θεμα πειρατικο,εβαλα μια ριγε σιελ κ ομολογω πως μου αρεσε πολυ κ κυριως δεν ειναι δεσμευτικη.
    Θα πρεπει βεβαια να κανεις κ την σωστη επιλογη,γιατι για την λουλουδατη ταπετσαρια στο δωματιο μας το μετανιωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είσαι προσεχτικός στην επιλογή γιατί δεν είναι και κάτι που το αλλάζεις και εύκολα.

      Διαγραφή
  3. Καταρχήν η φωτογραφία με τη μανούλα σου είναι υπέροχη! Μετά από αυτήν τι να σχολιάσω:)
    Λατρεύω ταπετσαρίες με ζωάκια και πολύχρωμες. Είναι στα μελλοντικά μας σχέδια να βάλουμε στο σαλόνι και στο παιδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...