4.06.2013

Λευκό & γκρι παιδικό δωμάτιο

Η αδυναμία που έχω στον συνδυασμό του λευκού με το γκρι καθώς και το λιτό και μοντέρνο στυλ του είναι δύο στοιχεία που με κάνουν να λατρεύω δωμάτια όπως το παρακάτω.
Όποια λεπτομέρεια και αν κοιτάξω ταιριάζει απόλυτα με το γούστο μου και την ιδανική εικόνα που έχω για ένα παιδικό δωμάτιο! Η κούνια, η κουνιστή καρέκλα, το πλεχτό πουφ, το ριγέ χαλάκι, τα φωτιστικά σε σχήμα καμηλοπάρδαλης, τα κορνιζάκια...τρελαίνομαι!
Κάθε στοιχείο είναι προσεκτικά επιλεγμένο ώστε να διατηρεί την απλότητα αλλά παράλληλα να δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο δωμάτιο. Τα λευκά κορνιζάκια με τα ζώα μου αρέσουν πάρα πολύ και ο λόγος είναι απλός. Παρόλο που δεν είναι ζωγραφιστά σε παιδικό στυλ έχουν μια παιδικότητα και δίνουν ένα σαφάρι χαρακτήρα στο δωμάτιο.
Η αγαπημένη μου κούνια. Ναι τη ήθελα και εγώ αλλά δεν υπήρχε χώρος....
Ένας τοίχος έχει διαμορφωθεί ως μαυροπίνακας, αυτό είναι μια καλή ιδέα κυρίως καθώς το παιδί μεγαλώνει και θα νιώθει την ανάγκη να βγάλει την δημιουργικότητα του πάνω στους τοίχους.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες ιδέες για παιδικά δωμάτια ακολουθήστε με στο Pinterest πατώντας το κουμπάκι που βρίσκεται ακριβώς από κάτω!

Follow Me on Pinterest

4 σχόλια:

  1. Είναι όλα επιλεγμένα ένα προς ένα. Μαγικά.
    Και εγώ ήθελα αυτή την κουνια αλλά δεν ειχα ούτε χώρο ούτε τα λεφτά:)
    Ο μαυροπίνακας είναι μια ιδέα που μου έχει κολλήσει αλλά δεν έχω τοίχο άδειο να τον κάνω κάπου μες το σπίτι. Είναι μικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ομορφο κ λιτο,αλλα πολυυ μοντερνο για τα γουστα μου.Λατρευω την κουνιστη καρεκλα,το πλεκτο πουφ,τη λιτη διακοσμηση,τον μαυροπινακα,αλλα για επιπλα θα θελα κατι πιο vintage.Για αντιθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...