4.09.2013

Κρεβατάκια από ακατέργαστο ξύλο

Ένα από τα ομορφότερα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε έναν ζεστό χώρο για τα παιδιά μας είναι το ξύλο και μάλιστα το ακατέργαστο ξύλο. Συνδυάζεται εύκολα με πολλά άλλα έπιπλα και χαρίζει μοναδική αίσθηση  στο παιδικό δωμάτιο. 
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των επίπλων από ακατέργαστο ξύλο είναι ότι οι ατέλειες και οι φθορές αποτελούν ένα μυστικό της ομορφιά τους και έτσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε αν τα μικρά μας θα το καταστρέψουν με χτυπήματα ή αν θα το χαράξουν.

Pinterest
Ίσως σε κάποιους από εμάς το έπιπλο από ακατέργαστο ξύλο να φέρνει στο μυαλό χωριάτικο στυλ αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι στο χέρι μας να προσθέσουμε στοιχεία που να κάνουν το δωμάτιο πιο κομψό και φίνο.

blog.mybigeyekids.com
Το ακατέργαστο ξύλο στην πραγματικότητα λειτουργεί σαν ένας λιτός καμβάς πάνω στο οποίο μπορείς με τις δικές σου πινελιές να δώσεις ότι χαρακτήρα επιθυμείς. Για παράδειγμα μπορείς να φτιάξεις ένα δωμάτιο σε εξοχικό στυλ (πάνω) αλλά και ένα πιο λιτό δωμάτιο σκανδιναβικού τύπου (κάτω)





vtwonen.nl 
Επίσης η ύπαρξη ενός επίπλου από ακατέργαστο ξύλο δεν αποκλείει την πρόσθεση και ενός δεύτερου. Αν και είναι προτιμότερο να συνδυάζεις στοιχεία ελαφρώς διαφορετικά μεταξύ τους για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
Pinterest

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες ιδέες για παιδικά δωμάτια ακολουθήστε με στο Pinterest πατώντας το κουμπάκι που βρίσκεται ακριβώς από κάτω!

Follow Me on Pinterest



2 σχόλια:

  1. Τα τέλεια κουκλίστικα κρεβατάκια που θα ταίριαζαν ακόμα πιο τέλεια σε ένα εξοχικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφα, το τελευταίο μου θυμίζει πολύ σουηδικό μοντέλο, είναι;
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...