5.28.2013

Παιδικά Πάρτυ 1

Ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά και εμείς είμαστε ήδη καλεσμένοι σε τρία τέσσερα παιδικά πάρτι συν το δικό μας που θα γίνει στα μέσα Ιουνίου. 
Αποφάσισα λοιπόν να αφιερώσω την εβδομάδα στα παιδικά πάρτι, με όμορφες ιδέες και χρήσιμες συμβουλές!

balloons foto ritaraven.deviantart.com

Θα ξεκινήσω με την θεωρία:

1. Εξηγήστε στο παιδί τι ακριβώς είναι τα γενέθλια του. Αφιερώστε λίγο χρόνο να του δείξετε φωτογραφίες από την γέννησή του, παλαιότερα γενέθλια αλλά και τα δικά σας γενέθλια όταν ήσασταν μικρή.

2.
 
Βοηθήστε το να φτιάξει μια λίστα με τους καλεσμένους του. Μην το πιέζετε να καλέσει κόσμο που δεν θέλει (εσάς στο γάμο σας σας άρεσε που η μαμά σας επέμενε να έχετε καλεσμένη την θεία Λίτσα;)


3.
Φτιάξτε μαζί τις προσκλήσεις σας. Μην σας νοιάζει αν δεν είναι super wow, σημασία έχει ότι είναι δημιουργία σας και αυτό και μόνο είναι σημαντικό!

Ένα πολύ ωραίο παράδειγμα είναι η πρόσκληση του φίλου μας του Στράτου: Στο μπροστά μέρος έχει ένα απίθανο κολάζ με το όνομα του καλεσμένου και πίσω τις πληροφορίες του πάρτι! Το μπροστά μέρος μπορείς να το κάνεις αργότερα και μια μικρή κορνιζούλα για το δωμάτιο του, εγώ θα το κάνω!

4. 
Σκέψου λίγο για τα δώρα. Κάποιοι γονείς τον τελευταίο καιρό (σκεπτόμενοι την κρίση) λένε πως δεν θέλουν
 καινούριο δώρο αλλά προτιμούν κάποιο παιχνίδι που το άλλο παιδί έχει βαρεθεί! Δεν είναι κακή ιδέα. Εξάλλου το παιδί δεν το νοιάζει αν κάτι είναι φρεσκοαγορασμένο. Φυσικά αυτό απαιτεί και μια προσοχή από τον άλλο γονιό για την καλή κατάσταση του παιχνιδιού που θα φέρει!



5. Θέμα (αν θες να υπάρχει) διακόσμηση, αξεσουάρ πάρτι όπως πιατάκια, ποτηράκια, σημαιάκια κτλ. Οργάνωσε τα λίγο καιρό πριν με την ησυχία σου ώστε να μην πελαγώσεις τελευταία στιγμή. Για το θέμα ρώτα και τον μικρό εορταζόμενο, θα έχει σίγουρα κάτι να προτείνει.

συνεχίζεται....

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετική η πρόσκληση! θα την κάνω στα επόμενα γενέθλιά μας!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτότυπες ιδέες!!! Ειδικά αυτό με το second hand δώρο δεν το ηξερα ότι παίζει στην "αγορά"χιχι!!! Η πρόσκληση φοβερή!!! Με το καλό και το δικό σας πάρτυ! Callie by ANthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξυπνες οι ιδέε σου κ πολύ σωστή η παρατήρηση να μην τα πιέζουμε να καλούν αυτούς που θέλουμε εμείς. Η πρόσκληση πολύ όμορφη κ απλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...