2.02.2011

Διακοσμητικό Τοίχου με τελάρα κεντήματος

Ήρθε πια η ώρα να βγει η κουνουπιέρα πάνω από την κούνια και ο τοίχος έμεινε άδειος. Το χρώμα που είχα επιλέξει από την αρχή συνεχίζει να μου αρέσει (ευτυχώς γιατί με έβλεπα να βάφω τοίχους αυτό το σαββατοκύριακο) και έτσι αποφάσισα να προσθέσω μια πινελιά! Ιδού το αποτέλεσμα:

Οργανώσου!
1. Πας σε ένα μαγαζί με είδη ραπτικής και αγοράσεις τελαράκια κεντήματος σε διάφορα μεγέθη (ξεκαθαρίζεις στην κυρία που σε ρωτάει τι κεντάς αυτή την εποχή ότι δεν κεντάς τίποτα και να κοιτάει την δουλειά της!) Κοστίζουν από 2,50-4,50 ευρώ το ένα ανάλογα με το μέγεθος.2.Αγοράζεις 3 διαφορετικά υφάσματα που να ταιριάζουν μεταξύ τους χρωματικά (μισό μέτρο από το καθένα, δεν χρειάζεσαι παραπάνω, αν και εγώ προτιμούσα κάτι πιο σοβαρό στο ΙΚΕΑ βρήκα πολύ χαρούμενα υφάσματα και πιο παιδικά με έντονα σχήματα και χρώματα))

3. ένα ψαλίδι, ένα σφυρί και μερικά καρφάκια (και ένας τοίχος εννοείται)
Μπορείς και εσύ!
1. Κόβεις τα υφάσματα σε τετράγωνα κομματάκια ώστε να χωράνε στα τελάρα2.Τα εφαρμόζεις μέσα στα τελάρα και κόβεις το γύρω γύρω
3. Τα σημεία που σφίγγουν τα τελαράκια χρησιμεύουν για να τα κρεμάσουμε στον τοίχο
4. Και είναι έτοιμα. Πολύ γρήγορα και εύκολα, αφού ο γιός μου δεν πρόλαβε καν να φέρει όλα τα ζωάκια για να στήσει την φάρμα του!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...