10.26.2011

Baby Swimming...Κολυμβητές από κούνια!


Η αγαπημένη μου γυμναστική ήταν ανέκαθεν το κολύμπι. Η επαφή με το νερό μου έκανε καλό όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Με τονώνει μου φτιάχνει την διάθεση και με ηρεμεί
(φανταστείτε όταν αρχίζω να φωνάζω συνέχεια στον Αλέξανδρο σχεδόν πάντα συνειδητοποιώ ότι έχω πολύ καιρό να πάω πισίνα).
Και έτσι όταν ο Φίλιππος πήγε 7 μηνών τον έγραψα και αυτόν  στο κολυμβητήριο. 
Το μωρό ενθουσιάστηκε με το νερό και με το παιχνίδι που γίνεται μέσα σε αυτό και παραμένει ιδιαίτερα χαρούμενος ακόμα και τώρα κάθε φορά που έχουμε μάθημα. Το κολύμπι κάνει πολύ καλό στην κίνηση τους και εγώ είδα τον Φίλιππο πολύ άνετο το καλοκαίρι στην θάλασσα (δεν φοβάται καθόλου, κάνει βουτιές και πολύ σωστές κινήσεις). 

Έτσι λοιπόν δύο φορές την εβδομάδα βάζουμε τα μαγιό μας και πάμε για κολύμπι. 
Πηγαίνουμε στο ΟΑΚΑ στον κολυμβητικό Σύλλογο Ροή. (Στο ΟΑΚΑ στεγάζονται διάφοροι κολυμβητικοί σύλλογοι και μπορείτε να τους επισκεφτείτε για πληροφορίες καθημερινά από τις 16:00 - 21:00)
Υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα ανάλογα με τον Σύλλογο που θα επιλέξετε.

Η πισίνα είναι κλειστή και το νερό θερμαινόμενο. Δεν έχουμε κολλήσει ποτέ και τίποτα από την πισίνα ούτε από άλλα παιδάκια γιατί το νερό καθαρίζεται με όζον (φυσικά δεν βάζουμε το παιδί μέσα με γρίπη)
Το μάθημα διαρκεί μισή ώρα και είναι μέσα και οι μαμάδες οι οποίες κρατάνε τα παιδιά τους. Υπάρχει βέβαια και πάντα η δασκάλα η οποία μας βοηθάει και τους δύο και παίζει με το παιδί.  Τα ντους είναι καθαρά και το ίδιο και τα αποδυτήρια.

Είναι πραγματικά πολύ ωραία και αν κάποιος θέλει να γράψει τα παιδάκια του και χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη πληροφορία από μένα θα χαρώ ειλικρινά να την δώσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...