1.20.2012

Welcome to the jungle!

Αυτές οι τελευταίες μέρες μετά τις γιορτές ήταν κάπως δύσκολες γιατί προσπαθούσα να τελειώσω ένα διήγημα για ένα διαγωνισμό και έτσι δεν πρόλαβα να ασχοληθώ και πολύ με τις αγαπημένες μου κατασκευές...τώρα όμως το διήγημα τελείωσε...εστάλη και αναμένω!
Προχθές λοιπόν πήγαμε στις κούνιες και αφού παίξαμε μαζέψαμε ξύλα, φύλλα, πέτρες και κλαδάκια από τα δέντρα, τα βάλαμε σε μια σακούλα και τα φέραμε σπίτι. Προηγουμένως βέβαια κάναμε και μια στάση έξω από το σουπερμάρκετ και πήραμε και μια χάρτινη κούτα από αυτές που είναι για πέταμα. Και μόλις γυρίσαμε σπίτι φτιάξαμε μια φανταστική ζούγκλα για όλα τα αγαπημένα μας ζώα που τριγυρίζουν μέσα στο σπίτι, πάνω στους καναπέδες, πίσω από τα μαξιλάρια, κάτω από τα κρεβάτια κτλ κτλ

Βάλαμε την κούτα για βάση και τοιχώματα και με τα κομμάτια που περίσσεψαν φτιάξαμε σπηλιές και γέφυρες τις οποίες κολλήσαμε στο χαρτόνι με ταινίες.
Προσθέσαμε πέτρες και φύλλα για έδαφος και κλαράκια πάνω από τις σπηλιές...
με ένα γαλάζιο ύφασμα που βρήκα στο σπίτι έφτιαξα και ένα ποταμάκι για τον κροκόδειλο και με χαρτόνι και σχοινί μια γέφυρα...
το κάθε ζώο βρήκε την φωλιά του...
Από την Δευτέρα λοιπόν η ζούγκλα μας έχει πάρει θέση σε μια γωνία του σαλονιού και έχει γίνει τρελό παιχνίδι. Ζώα τσακώνονται για το ποιο θα προλάβει την σπηλιά,    άλλα γίνονται ομάδα για να αναζητήσουν τροφή, άλλα παίζουν μεταξύ τους κρυφτό και κυνηγητό και πολλές άλλες ιδέες.

Επίσης κάθε μέρα που πάμε στις κούνιες μαζεύουμε και καινούρια υλικά και τα προσθέτουμε! Ο Φίλιππος έχει ενθουσιαστεί που έχει μια "ζωντανή" ζούγκλα στο σπίτι του!

1 σχόλιο:

  1. Έχετε δηλαδή μια ζούγκλα μες το σπίτι σας???
    Πολύ πλάκα έχει η κατασκευή. Ο Φίλιππος θα είχε ενθουσιαστέι όταν την έφτιαξες σίγουρα? Αμάν, γιόρταζε κιόλας πριν λίγες μέρες! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...