12.14.2011

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Το 2011 γράψαμε και εμείς το γράμμα μας στο Άγιο Βασίλη! Αφού γράψαμε πόσα ωραία πράγματα κάναμε φέτος (και όχι στο πόσο καλό παιδί ήμασταν, σκέφτομαι πολλές φορές ότι δεν είναι και πολύ ωραίο να συνδυάζουμε την καλοσύνη με την επιβράβευση σε υλικά αγαθά) ζητήσαμε κάποια πράγματα. Η πλάκα ήταν ότι ο Φίλιππος είπε "Δεν χρειάζομαι και τίποτα, έχω τοοοόσα αυτοκίνητα, ζωάκια, μπάλες" και τελικά με το ζόρι βρήκαμε κανά δυο μικροπράγματα να μας φέρει -να μην τον κουράζουμε κιόλας, είναι και μεγάλος άνθρωπος-
...και μετά το στολίσαμε με "μαγική" χρυσόσκονη και πολλά αυτοκόλλητα για να γίνει εντυπωσιακό για να είμαστε σίγουροι ότι θα το προσέξει ο Άγιος Βασίλης. Έγινε πολύ ωραίο! Δεν το ταχυδρομήσαμε όμως, το κρεμάσαμε στο δέντρο γιατί θα έρθει το ξωτικό ο βοηθός του Άγιου Βασίλη να το πάρει και να του το πάει. Επίσης διευκρινίσαμε ότι το γάλα και τα μπισκότα που θα αφήσουμε την παραμονή θα είναι για τον ίδιο ενώ τα καρότα είναι για τους ταράνδους!
Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν θυμάμαι να είχα γράψει ποτέ γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ήταν λοιπόν και εμένα και του Φίλιππου η πρώτη φορά που γράφαμε γράμμα και το διασκεδάσαμε και οι δύο πολύ!

Μέσα στην εβδομάδα θα γράψουμε και του 2012...
Follow Me on Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...