6.18.2012

Tα 10 καλύτερα μπλε δωμάτια

Το γαλάζιο και το μπλε είναι δύο χρώματα τα οποία αν και έχουν παραχρησιμοποιηθεί σε παιδικά δωμάτια είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις των γονιών ειδικά αν το παιδί είναι αγόρι. Είπα λοιπόν να κάνω μια έρευνα για να βρω τα πιο όμορφα παιδικά δωμάτια που έχουν να κάνουν με το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας!
Πολύ ωραίο το μπλε της κολώνας σε συνδυασμό με αυτή την ήρεμη ταπετσαρία και τα λευκά ξύλα. Αδιαμφισβήτητα η ταπετσαρία πάντα δίνει μια πιο ζεστή και ολοκληρωμένη εικόνα στον χώρο.  WOWόταν διαλέγουμε ταπετσαρία για παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να φροντίζουμε να πλένεται
Ένα πολύ ζεστό και χαρούμενο δωμάτιο το οποίο νομίζω ότι θα μπορούσε να φιλοξενήσει και αγόρι και κορίτσι. Ωραίος συνδυασμός του γαλάζιου με το πολύχρωμο χαλί και την συρταριέτα. Εγώ ίσως δεν έβαζα και πολύχρωμη κουρτίνα. Επίσης μου αρέσει η μονέρνα αυτή καρέκλα.

Σε αυτό το δωμάτιο που αρέσει η σκέψη να κάνουν το κάτω μέρος του τοίχου μαυροπίνακα ο οποίος συνδυάζεται πολύ  όμορφα με την ταπετσαρία με τα μαύρα περιγράμματα.

Πολύ κολόγουστο και κομψό δωμάτιο το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για αγορια και για κορίτσια. Τα αγαπημένα μου χαλαρωτικά μπεζ χρώματα με μια νότα γαλάζιου! Like like like

Αυτό είναι μια αγαπημένη μου απόχρωση του μπλε. Πολύ όμορφος και ο συνδυασμός του με το ριγέ άσπρο-κόκκινο (το οποίο θα μπορούσε να ήταν στα σεντόνια ή σε ένα χαλί σε στυλ κουρελού). Φανταστικό επίσης είναι και αυτό το  vintage συρμάτινο ράφι με τις κρεμάστρες!

Για πιο αγορίστικο αποτέλεσμα το γαλάζιο με το καφέ. Πολύ ωραία ιδέα είναι για το κεφαλάρι να χρησιμοποιήσουμε κάτι σε φυσικό ξύλο γιατί δίνει μια πιο "εξωτική" αίσθηση!

Για πολύ μοντέρνο και μινιμαλιστικό ύφος, μια ανάγλυφη ταπετσαρία αντί για κεφαλάρι, η καρέκλα σε στρογγυλό σχήμα (ball chair) και το γαλάζιο διάφανο φωτιστικό.
Πολύ κομψο, mix & match. Μου αρέσει η ταπετσαρία και τα Kartell επιπλάκια.
Πολύ μοντέρνο στυλ, το οποίο όμως σε συνδυασμό με τα μπλε δεντράκια δίνει μια πολύ ζεστή αίσθηση. Επίσης κομοδίνο της Kartell. Τα δεντράκια μοιάζουν περισσότερο με κατασκευή.
Δεν μοιάζει με δωμάτιο από κουκλόσπιτο; Είναι πανέμορφο!!!

Κοιτάξτε πόσο όμορφα έχει δέσει την ταπετσαρία με το χρώμα του κρεβατιού.

Follow Me on Pinterest

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...