7.06.2012

Αν αγαπάς

Κάθε φορά που θέλουμε να οργανώσουμε να γενέθλια του παιδιού μας προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί, πρωτότυποι και το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον... καταπληκτικό! Κάποιες φορές θέλουμε να έχουμε ως βάση για την διακόσμηση ένα συγκεκριμένο θέμα άλλες πάλι θέλουμε ένα κομψό, σχεδόν πριγκιπικό αποτέλεσμα (ειδικά αν η εορτάζουσα είναι μια πριγκίπισσα), άλλες πάλι αναζητούμε την ένταση της πολυχρωμίας!
Η φίλη μου η Βαρβάρα μου είπε για ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορεί να μας προμηθεύσει όλα τα απαραίτητα υλικά για ένα super πετυχημένο πάρτι (από αισθητική άποψη γιατί η επιτυχία στην ουσία εξαρτάται από εμάς και την διάθεση μας, να τα λέμε και αυτά)!
Επισκεπτόμενη το http://www.an-agapas.gr/ βρέθηκα μπροστά σε μια απίστευτη ποικιλία ευφάνταστων υλικών που αφορούν την διακόσμηση του παιδικού σας πάρτι και όχι μόνο. Προσεγμένα, πρωτότυπα και πολύ στυλάτα!


Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα ριγέ καλαμάκια τα οποία δεν τα βρίσκεις και πολύ εύκολα στην αγορά (σκέφτομαι να τα πάρω ούτως ή άλλως για το σπίτι), τα σημαιάκια τα οποία δεν περιορίζονται σε απλά χρώματα αλλά έχουν μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια (πουά, καρό, εμπριμέ, με θέμα), οι χάρτινες φόρμες για muffins και άλλα πολλά!!!!

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα καλαμάκια είναι φανταστικά! Και το μαγαζί το έχω δει, έχει φοβερά πραγματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...