10.12.2012

Ιδέες για να κρεμάσουμε τα έργα τέχνης των παιδιών μας

Κάθε φορά που ο μικρός μας καλλιτέχνης μας δείχνει ένα έργο τέχνης  του ξετρελαινόμαστε και αυτός φουσκώνει από περηφάνια! Δεν είναι πολύ ωραία σκέψη να βρούμε ένα εύκολο και καλαίσθητο τρόπο να τα επιδείξουμε; Συγκέντρωσα μερικές ιδέες που είναι πρακτικές, κομψές και οικονομικές...

apartmenttherapy.com
Πολύ ωραία ιδέα, τους συρμούς και τα γατζάκια τα βρίσκουμε στο ΙΚΕΑ στο τμήμα με τις κουρτίνες. Εκτός από χαρτιά μπορείς να κρεμάσεις και κατασκευές.
cleanandscentsible.blogspot.gr
Το συγκεκριμένο δείχνει κάπως βιομηχανικό αλλά θα μπορούσατε να το κάνετε σε ότι χρώμα θέλετε. Και αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο να βρείτε τα γράμματα πατήστε εδώ. Ίσως μερικοί τα έχετε ήδη στο σπίτι σας!

apartmenttherapy.com
Ίσως αυτές να μην είναι παιδικές ζωγραφιές αλλά η ιδέα αυτή θα μπορούσε να λειτουργήσει και για αυτό το σκοπό. Μου αρέσει πολύ!
stitchcraftcreations.com
Πολύ απλό. Βγάζουμε φωτοτυπίες σε σμίκρυνση τα έργα τέχνης και τα τοποθετούμε όλα σε μια κορνίζα. Μαζεμένα και χωρίς να πιάνουν και πολύ χώρο.

coolprogeny.com
Και ένα πιο εντυπωσιακό παράδειγμα, αυτό είναι πραγματικό έργο τέχνης και για το σαλόνι!

houzz.com
Μία σύνθεση από καδράκια τα οποία έχουν τις παιδικές ζωγραφιές.
Εκτός από το παιδικό δωμάτιο μια τέτοια σύνθεση θα μπορούσε να διακοσμήσει τον διάδρομο, την κουζίνα ή ακόμα και το σαλόνι.

stitchcraftcreations.com
Πολύ γλυκιά ιδέα και τα υλικά τα έχουμε ήδη σπίτι μας. Άσε που θα μάθουμε και στο παιδί να απλώνει! Αντί για μήλο στις άκρες μπορούμε να βάλουμε κάτι άλλο δικής μας έμπνευσης!


notmartha.org
Αυτό είναι μάλλον για προχωρημένους αλλά αξίζει. Είναι μαγνητάκια για το ψυγείο με ότι ζωγραφιά θέλετε και αν  πατήσετε εδώ θα δείτε πως φτιάχνονται. Είναι καταπληκτικά και το σίγουρο είναι ότι μια προσπάθεια θα τη κάνω.

Follow Me on Pinterest

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...