11.16.2012

Αυτοκόλλητα τοίχου με τα πιο γνωστά Cartoons!

Ότι και να λέμε εμείς, όσο καμιά φορά και αν θέλουμε να διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο σε μίνιμαλ στυλ χωρίς αναφορές σε συγκεκριμένα cartoons, τα παιδιά έχουν διαφορετική άποψη. Θέλουν οπωσδήποτε να βλέπουν τον mickey πριν κοιμηθούν, θέλουν να παίζουν δίπλα στην Hello Kitty ή ο τοίχος να μοιάζει με τεράστιο ενυδρείο που μέσα κολυμπάει ο Νέμο και ο Κάρχας!
Τα παρακάτω παραδείγματα μας δείχνουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να διακοσμήσουμε τους τοίχους μας με τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών χωρίς να πέφτουμε στην παγίδα να γίνει το δωμάτιο απρόσωπο και συνηθισμένο και ακόμα χειρότερο κακόγουστο...

colorfulkidsworld.com

etsy.com

ebay.com

decowall.co.uk

buy.com

Θεωρώ πως υπάρχουν τρεις βασικοί κανόνες για να είναι πετυχημένη μια διακόσμηση η οποία έχει ως κεντρικό θέμα τα cartoons.
1.  Δεν "μπουκώνουμε" το δωμάτιο με αυτά. Ένας τοίχος, ένα σημείο είναι αρκετό. Αν το θέμα μας πχ είναι η Hello Kitty δεν χρειάζεται να προσθέσουμε και σεντόνια hk και χαλάκι και φωτάκι!

2.  
Τα τοποθετούμε, δεν τα πετάμε τυχαία στους τοίχους και όπου κάτσει
το καθένα. Βλέπετε και τα παραδείγματα, τα λουλούδια του Winniee πάνε κοντά στο πάτωμα και το κλαδί στην μέση του τοίχου σαν πραγματικό. Ο βυθός της θάλασσας του Νέμο "ακουμπάει" στο διαχωριστικό του τοίχου, δεν αιωρείται!

3. Βάφουμε το δωμάτιο με χρώματα τέτοια ώστε να "αναπνέουν" τα σκίτσα
και όχι να γίνονται βαριά, δηλαδή χρώματα απαλά που να ταιριάζουν με το σκίτσο.

Πιστεύω πως πολύ από εσάς έχουν επιλέξει cartoons για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου και αν έχετε κάποιες ιδέες που θέλετε να τις μοιραστείτε μαζί μας θα τις περιμένω με χαρά!


Follow Me on Pinterest


3 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν οι ήρωες cartoon σε παιδικό, παρά μόνο στα νεογέννητα και μέχρι 3-4 ετών. Έχω βαρεθεί να τα βλέπω. Άσε που τα παιδιά τα βαριούνται, αλλάζουν συνέχεια προτιμήσεις στους ήρωες, κλπ. Βέβαια ο snoopy που μας δείχνεις και τα muppets στην πρώτη φώτο είναι τέλεια και πολύ αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ συμφωνώ, αλλά νομίζω περισσότερο μου φταίει ο τρόπος που τα έχω δει κολλημένα στους τοίχους παρά το ίδιο το θέμα. Με τα muppets ξετρελάθηκα και εγώ και είπα να το ψάξω λίγο το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικά!!!! ιδίως ο Nemo! Ο μικρός θα ξετρελάθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...