11.20.2012

Έπιπλα βιομηχανικού design

Αν δεν το έχετε πάρει ακόμα είδηση τα έπιπλα τύπου lockers αλλά και οι σιδερένιες ντουλάπες βιομηχανικού τύπου έχουν εισβάλλει δυναμικά στον χώρο του design. Αν ωστόσο είστε φανατικός του στυλ μπορείτε να συμπληρώσετε στον χώρο εμφανή δοκάρια, καλώδια και σωληνώσεις τα οποία θα συμπληρώσουν με συνέπεια την συγκεκριμένη αισθητική του παιδικού δωματίου.
simplicityinthesouth.blogspot.gr
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που βρήκα στο διαδίκτυο είναι το παραπάνω ντουλάπι το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα δύο παιδικά κρεβατάκια και παίζει τον ρόλο κομοδίνου.


ikea.com

Το ντουλάπι της πρώτης φωτογραφίας είναι αυτό το κόκκινο ντουλάπι από το ikea το οποίο το έχουν επεξεργαστεί ώστε να φαίνεται παλιό και μεταχειρισμένο.
Ορίστε το ίδιο ντουλάπι και πάλι από το Ikea χωρίς καμία επεξεργασία.

bedroomideas.gooleg.info
Η βιομηχανική αυτή συρταριέρα έχει διακοσμηθεί με άλλα vintage αντικείμενα και αφίσες ώστε να τονιστεί ακόμα περισσότερο το στυλ της.
Την παραπάνω ντουλάπα την βρήκα στο site που αναγράφεται στην λεζάντα το οποίο έχει καταπληκτικά έπιπλα βιομηχανικού τύπου! 
houzz.com
Και μια ιδέα με πολλά χρώματα. Μου αρέσει πολύ!

benjaminmoore.com
Παρόλο που το δωμάτιο είναι επιπλωμένο κυρίως με έπιπλα βιομηχανικού στυλ είναι ζεστό και ιδανικό για τα αγόρια.
kidspacestuff.com
Ένα πολύ όμορφο παράδειγμα. Το ζωντανό, έντονο χρώμα δίνει ένα πιο παιδικό στυλ στην σκληρή εμφάνιση μια τέτοιας ντουλάπας.
Aυτή είναι μια ιδέα που θα έχω σίγουρα στο μυαλό μου τώρα που θα ανακαινίσουμε το δωμάτιο του Φίλιππου.
Follow Me on Pinterest

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα πάλι άπαιχτες φώτο!!! Το κόκκινο ντουλάπι του ΙΚΕΑ το ζαχαρώνω από την πρώτη μέρα που το είδα!!! επισης λατρεύω τα vintage αντικείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...