12.06.2012

Το πήραμε το Βραβειάκι μας!

Δήμητρα σε ευχαριστώ πολύ όχι μόνο για το βραβείο αλλά και για την αγάπη που δείχνεις στο blog μου και για τα σχόλια σου! 


Τώρα όμως μου βάζεις δύσκολα! Λοιπόν πέντε αστεία/περίεργα πράγματα για μένα.
1. Φοβάμαι τα αεροπλάνα. Την τελευταία φορά στο τέλος του ταξιδιού βγήκε έξω ο πιλότος και ρωτούσε να μάθει ποια ήταν αυτή που έβαζε συνέχεια την αεροσυνοδό να τον ρωτάει αν θα έχει αναταράξεις. Αφού παρουσιάστηκα τον φίλησα και τον αγκάλιασα που με έφερε με ασφάλεια σπιτάκι μου.
2. Το ύψος μου είναι ελάχιστα παραπάνω από ενάμιση μέτρο. Μια μέρα, πριν χρόνια, συναντάω ένα παιδάκι και μου λέει. Πόσο χρονών είσαι; 25 του λέω. Με κοιτάζει με απορία και μου λέει
" Και γιατί δεν ψήλωσες?..."
3. Όταν ο Φίλιππος μου λέει κάτι έξυπνο αντί να του πω μπράβο παιδί μου ή κάτι παρόμοιο του λέω "εξαφανίσου" και τον κυνηγάω να τον "τσακίσω" που σημαίνει να τον φιλήσω να τον αγκαλιάσω και να τον δαγκώσω. Οπότε τώρα το έχει μάθει το παιδί και μου λέει "Να σου πω κάτι αλλά μην με τσακίσεις..."
4. Όταν πάω πισίνα (η οποία είναι ανοιχτή) και μέσα βρω πεσμένα σκαθαράκια αφήνω το κολύμπι και ξεκινάω την διάσωση... 
5. Στις 21 Δεκεμβρίου κλείνω τα 36, περίεργο ε; Και αστείο μαζί...άκου 36!

Και στην συνέχεια να δώσω και εγώ το βραβείο σε 2 αγαπημένα blogs
To πρώτο πάει στην φίλη Κατερίνα και στο blog της Ο χώρος μου για τις πανέμορφες προτάσεις της!
Και το δεύτερο πάει στην φίλη μου την Ντιάνα και στο Rainbow in a shoe που τώρα ξεκίνησε το blog της για να της δώσω μια σπρωξιά να το συνεχίσει!
Είναι καταπληκτική με τα παιδιά και έχει πολλά να πει... αρκεί να ξεκινήσει!

Follow Me on Pinterest

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα :)
    Συγχαρητήρια για το βραβείο! Τώρα έμαθα κατιτίς για εσένα, που δεν ήξερα τίποτα, αφού μόλις σε γνώρισα (μέσω της Δήμητρας).

    Εσύ "ξεμπέρδεψες" με τις αστείες αποκαλύψεις για τον εαυτό σου. Έγώ τις "χρωστάω" ακόμη καθώς πήρα (από την Δήμητρα) το ίδιο βραβειάκι και δεν το έχω "παραλάβει" ακόμη επίσημα...

    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένουμε Ασπασία να ακούσουμε και τα δικά σου κατορθώματα!!! Με την ησυχία σου, δεν βιαζόμαστε:)

      Διαγραφή
  2. Έχω γούστο να ξέρεις Ελένη και ξεχωρίζω τα υπέροχα blogs. Ένα από αυτά είναι το δικό σου! Δεν μπορώ να μην σχολιάζω όταν βλέπω κάτι όμορφο.
    Όσο για τα πράγματα που μας έγραψες, είναι διαλεγμένα ένα κι ένα! Αυτό με τα αεροπλάνα το έχω και εγώ...αλλά δεν έχω φτάσει στο δικό σου σημείο!!!
    Όσο για τον μικρούλη σου Φίλιππο, θα θελα να ήμουν σε μια γωνία να σε βλέπω να τον κυνηγάς και εκείνος να έχει την πονηρή σίγουρα φατσούλα του!
    Για το ύψος, μπράβο σου που το λες και αυτοσαρκάζεσαι, διότι ξέρω πολλές γυναίκες που είναι κοντές, έχουν τρελό κόμπλεξ και δεν το συζητάνε καν! Μηπως είσαι συγγενής των Χόμπιτς:)
    Πάω να επισκεφθώ τις φίλες σου, γιατί θέλω και εγώ να στηρίζω τις καινούριες bloggers!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...